Sobre mi

Qui soc?

Soc una persona una persona entusiasta dels horts, dels jardins i de les plantes, també de la informàtica i la tecnologia. Des de la primavera del 2022 visc a Millars (València) un lloc on vaig arribar fugint d’una vida per a mi profundament insatisfactòria.

Ací, en Millars, he trobat tot allò que anhelava: baixar el ritme, tindre temps per conèixer-me i conèixer, a mi mateix i als altres, estar més prop de la natura, de una vida més acorde i alineada amb el meu pensament.

La llengua

Una particularitat d’aquest blog és que està escrit totalment en valencià. El valencià és la meua llengua materna i la llengua dels meus avantpassats. I com que aquest blog és un projecte personal i que no té un fi comercial, el número de visites, el seguiment, el rendiment econòmic no té massa sentit. Aquest blog va d’altra cosa.

En aquesta pàgina tracte aquest tema amb més fondària.

Les úniques excepcions les trobareu a les pàgines dels textos legals que estan escrites en castella i la primera capa informativa dels formularis. Tots ells per motius tècnics.

Que es tractarà

Aquest és un blog personal i com a tal els temes a tractar podran ser variats. La idea inicial és centrar-lo en els següents temes:

  • Sobre l’horta i les seues coses.
  • Sobre l’entorn on es troba el meu hort.
  • Sobre l’historia i la gent de Millars

Això no vol dir que junt a un article sobre les creïlles pugues trobar-te amb un article sobre filosofia Advaita, una reflexió social o la impressió que m’ha produït la lectura d’un llibre. Intentaré que tot estiga correctament etiquetat, estructurat i classificat per a que en qualsevol cas tot siga transparent i que trobes allò que busques.

Fins

En aquest blog no és la meua intenció ensenyar res, generar guies, ni fer cap curs. Per això ja hi molt i molt bo en internet. No, el que vull és tindre una espècie de bitàcola o registre de totes aquelles reflexions, pensaments i circumstàncies que hi vagen sorgint. En tot cas personal i per tant podràs o no compartir.

En tot cas espere des de aquest espai poder animar-vos, a tothom, a conèixer el estimulant i saludable mon de les plantes i per extensió de la natura en un lloc tant privilegiat com on ara estic.

També podràs trobar conceptes, projectes i documents que t’ajudin a crear una societat més justa, més igualitària i respectuosa amb el seu entorn.